MINI

MINI har alltid formats av uppfinningsrikedom och et blick för extraordinär, hållbar design. Våra bilar är mer än bara en bil, det är en livsstil.

Provkör en MINI

Upptäck elektricitet. MINIfierad.

Urban mobilitet √§r djupt rotad i MINIs DNA. Elektrisk k√∂rning √§r det naturliga n√§sta steget ‚Äď och vi utnyttjar dess kraft f√∂r att elektrifiera vardagslivet p√• v√§gen.

MINI blir elektriskt men vi behåller allt du älskar med våra bilar och körupplevelsen som följer med dem. Omfamna den elektriska livsstilen. Byt till en annan stil av urban mobilitet.

Konstant hållbar. Höga standarder vid varje steg.

Kan man leva klimatvänligt och äga en bil? Vi på MINI gör detta till verklighet. Vi arbetar varje dag för att förverkliga innovativa och smarta lösningar som låter oss bidra avsevärt till en grönare planet genom våra miljömedvetna fordon, tillverkade med hållbara produktionsmetoder.

Till exempel vill vi att alla våra nya bilar ska vara helt elektriska från 2030. När det gäller hållbarhet gör vi inga kompromisser och ställer utmanande mål för oss själva.

Våra senaste MINI biltester

Våra experter testkör bilar för att ge dig djupgående recensioner av de bilar du är intresserad av.

F√∂rsta √•kturen: Ny Mini Cooper Electric ‚Äď karakt√§r, k√∂rgl√§dje och fler kilowattimmar
Biltester och recensioner

F√∂rsta √•kturen: Ny Mini Cooper Electric ‚Äď karakt√§r, k√∂rgl√§dje och fler kilowattimmar

Det finns fler kilowattimmar att utnyttja i nya Mini Cooper Electric, helt utan att kompromissa med karaktären eller körglädjen.

Läs recensionen
Test: Elektrisk Mini Countryman
Biltester och recensioner

Test: Elektrisk Mini Countryman

Den helelektriska Mini Countryman med 204 eller 313 hk är ett nytt alternativ till systermodellen BMW iX1 och Mercedes EQA, men den har ett betydligt lägre startpris.

Läs recensionen
Se alla recensioner

Vill du prova en MINI?

Boka en provkörning hos din närmaste auktoriserade MINIhandlare.