Jeep

Ikoniska Jeep¬ģ -m√§rket √§r erk√§nt v√§rlden √∂ver f√∂r alltid knutet till frihet, f√∂rm√•ga och √§ventyr. Varje Jeep modell har en unik historia att ber√§tta, med ett rikt arv som g√•r tillbaka till den ursprungliga Willys MA.

Provkör en Jeep

Uppt√§ck Framtidens √Ąventyr

Jeep står i framkant av elektrifiering med banbrytande hybrid- och batterielektriska fordon. Upplev flexibiliteten med tre nivåer av laddningsalternativ och njut av enkel hemmaladdning med Level 1 och 2, eller snabb offentlig laddning med Level 3. Med Jeep Connect kan du enkelt hantera din resa via din smartphone, från fjärrstyrda fordonsoperationer till att hitta närliggande laddningsstationer. Jeep kombinerar hållbarhet med spänning.

Kör Med Självförtroende och Elegans

Jeep erbjuder √∂ver 140 avancerade s√§kerhetsfunktioner som skyddar dig p√• v√§gen. Med Uconnect¬ģ 5 infotainmentsystem och eleganta konceptmodeller som Wrangler Rubicon 4xe, kombinerar Jeep robust s√§kerhet med modern teknik och tidl√∂s design. Jeep √§r synonymt med robust s√§kerhet och elegant design, vilket g√∂r varje k√∂rning till ett n√∂je‚Äč.

Våra senaste Jeep biltester

Våra experter testkör bilar för att ge dig djupgående recensioner av de bilar du är intresserad av.

Fyrhjulsdrivna Jeep Avenger 4xe är på väg
Bilnyheter

Fyrhjulsdrivna Jeep Avenger 4xe är på väg

En riktig Jeep har fyrhjulsdrift. Därmed kan vi snart välkomna lilla Avenger in i Jeep-familjen på riktigt. Jeep lovar att bilen kommer den ta sig fram i all terräng ned hjälp av en bensinmotor och två elmotorer.

Läs nyheten
Se alla nyheter

Vill du prova en Jeep?

Boka en provkörning hos din närmaste auktoriserade Jeephandlare.