Nio

Vi tror på en ljusare och mer hållbar framtid. NIO bygger smarta elbilar och erbjuder premiumtjänster och innovativa laddningslösningar.

Provkör en Nio

Blue Sky Coming

Drivna av vår vägledande filosofi 'Blue Sky Coming' tror vi på en ljusare, positiv framtid och en mer hållbar morgondag. 

Vi är övertygade om att våra användare - precis som vi - värdesätter teknisk innovation, snygg och smart design och friheten av gränslösa resor utan bekymmer. Vi delar vår optimism när det gäller det globala samhällets framtid.

Revolutionerande laddningslösning

NIO Power är en mobil, webbaserad laddningslösning med ett omfattande nätverk av laddstationer för laddning och batteribyte. Denna lösning, som stöds av Power Cloud, tillhandahåller en flexibel laddningstjänst som gör det möjligt för dig att ladda och byta i din bil i alla situationer. Enkelt och smidigt.

Våra senaste Nio biltester

Våra experter testkör bilar för att ge dig djupgående recensioner av de bilar du är intresserad av.

Test: Nio ET5 Touring
Biltester och recensioner

Test: Nio ET5 Touring

Eldrivna kombibilar v√§xer inte p√• tr√§d. Lyckligtvis har den kinesiska Nio ET5 Touring allt du beh√∂ver ‚Äď och lite till.

Läs recensionen
Första körningen: EL6 är det bästa Nio har skapat
Biltester och recensioner

Första körningen: EL6 är det bästa Nio har skapat

N√§r konkurrensen best√•r av Audi Q8 E-Tron och Mercedes EQE SUV, m√•ste Nio verkligen leverera p√• alla fronter med EL6. Och g√∂r det ‚Äď n√§stan i alla fall.

Läs recensionen
Se alla recensioner

Vill du prova en Nio?

Boka en provkörning hos din närmaste auktoriserade Niohandlare.